HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Haliç'te zincirleme kaza

Eyüp Haliç köprüsü üzerinde sabah saatlerinde yaşanan zincirleme kazada tam bir can pazarı yaşandı.

Haliç'te zincirleme kaza

Haliç Köprüsü üzerinde sabah saatlerinde meydana gelen zincirleme kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Sabah saat 05.00 sıralarında D-100 karayolunda Topkapı istikametine seyir halinde bulunan Oke Aydemir’in kullandığı 34 GT 377 plakalı otomobil, Haliç Köprüsü üzerinde bir araca çarptı. Bu araç da bir temizlik aracına çarptı. Hurda haline dönen araçta sıkışan sürücü Oke Aydemir ve yanında bulunan 2 bayan arkadaşının yardımına diğer sürücüler koştu. Yerde yatan bayan bir yaralı ile otomobilde sıkışan 2 kişiye müdahale eden vatandaşlar, yaralıları çıkarmak için uzun süre uğraş verdi. Kazanın ardından Haliç Köprüsü üzerinde kısa sürede trafik oluşunca itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine girmekte güçlük çekti. Yaralıları çıkarmak için hemen çalışma başlatan itfaiye erleri, yoğun bir mücadele verdi. Uzun süren uğraşlar sonucu kurtarılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye gönderildi. Oke Aydemir’in kullandığı araçla birlikte toplam 4 araç kazada hasar gördü.

Kazaya karışan sürücülerden Ender Karabudak, “Önce benim araca vurdu ben de temizlik aracına çarptım. Ne olduğunu anlayamadım” dedi.

Öte yandan, kazada yaralanarak hastaneye kaldırılan yaralılardan biri hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılardan Oke Aydemir ile Elif Nur Çayır’ın hastanede tedavilerinin sürdüğü ve sağlık durumlarının ciddi olduğu bildirildi. (İHA)


En Çok Aranan Haberler