HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hamile kadına kapkaç şoku

Adana'da altı aylık hamile 35 yaşındaki Bilgehan Can'nın boynundaki altın zinciri alan kapkaççılar kayıplara karıştı.

Olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, öğlen saatlerinde bir şüpheli, oto tamirciliği yapan eşinin işyerinden evine dönen Bilgehan Can'ın iki altın zincirden birini ‘kapkaç' yöntemiyle almak istedi. Saldırıya direnen hamile kadın yere düşerken, altın zinciri alan zanlı, kendisini bekleyen motosikletli arkadaşıyla kaçtı. Olayın şokunu üzerinden atamayan Can'ın feryadını duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kapkaç yapan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Konuyla ilgili Gülbahçe Mahallesi'nde bir eve operasyon düzenleyen polisi gören bir kişi damdan atlayarak kaçtı. Şahsın yakalanması için çok sayıda ekip, adrese geldi. Ev sahipleri ise kimseyi görmediğini iddia etti. Asayiş şube ekipleri, motosikletli zanlıları yakalamak çalışmalarını sürdürüyor. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptıkları Bilgehan Can ise Adana Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede bir süre gözlem atlında tutulan Can, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Çıkışta bitkin olduğu gözlenen ve eşinin desteğiyle yürüyen kapkaç mağduru kadın,"Yürüyordum. İki zincirimden birisi alındı. Bu sırada düştüm. Altı aylık hamileyim.” dedi. (İHA)

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler