HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hamile kadınla kocası hırsızlıktan tutuklandı

Adana'da altın alma bahanesi ile girdikleri kuyumcunun dikkatinin bir anlık dağılmasından yararlanan 6 aylık hamile 21 yaşındaki Kader T. ile nikahsız eşi 29 yaşındaki Fatih A. hırsızlık yaptı.

Hamile kadınla kocası hırsızlıktan tutuklandı

Aynı yöntemi kullanarak 2 farklı kuyumcudan toplam 900 lira değerinde kolye çaldığı iddia edilen çift, "Doğacak bebeğimizin masrafları için para lazımdı"dedi.

Hamile Kader T. ile nikahsız eşi Fatih A., 4 Haziran'da merkez Seyhan İlçesi Eminağa Caddesi'ndeki kuyumcu İsmet Çetinkaya'nın işyerine geldi. Fatih A., hamile eşine doğum hediyesi alacağını söyleyerek vitrinde duran takıları incelemek istedi. İsmet Çetinkaya'nın vitrinden çıkardığı tabladaki takıları genç çiftin önüne bıraktı. Takılara bakan Kader T., vitrindeki başka bir ürünü görmek istedi. İsmet Çetinkaya vitrine yönelince de Fatih A., önlerinde duran altınlardan birkaç tanesini avucuna sıkıştırdı. Bir süre daha kolyeleri inceleyen çift, alışveriş yapmadan kuyumcudan çıktı. Akşam ürünlerinin sayımını yapan İsmet Çetinkaya 500 TL değerindeki kolye ucunun çalındığını fark edip şikayetçi oldu. Polis de hamile kadın ile kocasını yakalamak için çalışma başlattı.

Olaydan 10 gün sonra yeniden ortaya çıkan Kader T. ile Fatih A. çifti, Fevzipaşa Mahallesi'ndeki İbrahim Aslan'a ait kuyumcuya geldi. Aynı yöntemi kullanan çift, kolye uçlarını inceledi. Bu defa İbrahim Aslan'ı, Fatih A. oyaladı, Kader T. de önünde duran altınlardan 400 lira değerimdeki kolye ucunu çaldı. Yine alışveriş yapmadan çıkan çift ortadan kayboldu. İbrahim Aslan'ın şikayeti üzerine kamera kayıtlarını inceleyen polis, her iki olayın da yankesicilik ve dolandırıcılık suçlarından kaydı bulunan Fatih A. ile Kader T.'nin gerçekleştirdiğini belirledi.

Gözaltına alınan Kader T. emniyetteki sorgusunda "Maddi durumumuz iyi değil. Yakında bebeğimiz olacak. İhtiyaçlarımızı bu şekilde karşılamaya çalıştık" diye ifade verdi. Adliyeye sevk edilen nikahsız çift tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler