HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hastane bahçesinde bomba paniği

Bursa'da hastane bahçesine bırakılan bavul, korku dolu anlar yaşattı. Fünye ile patlatılan bavulun boş çıkmasıyla herkes rahat bir nefes aldı.

Edinilen bilgiye göre bu sabah saatlerinde hasta yakınları, Çekirge Devlet Hastanesi acil servisi girişindeki duvarın üzerine bırakılmış bir bavulu görünce hemen durumu güvenliğe bildirdi. Tekerlekli bavuldan kuşkulanan güvenlik ekipleri de 155 Polis İmdat telefonunu arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen karakol ve merkez ekipleri, ilk olarak yolun giriş ve çıkışını yara ve araç trafiğine kesti. Şerit çekilen bölgede gerekli güvenlik tedbirleri alındı. Durum bomba imha uzmanlarına haber verilirken, hasta ve yakınları acil girişi için hastanenin diğer kapısına yönlendirildi.

Olay yerine gelen bomba uzmanları, özel elbiselerini giyerek bavullu önce kontrol etti. Daha sonra bavulun uzaktan kumanda ile patlatılmasının engellenmesi için sinyal bozucu jammer cihazı çalıştırıldı. Ardından özel kıyafetli bomba uzmanı bavulu fünye ile patlattı. Paniğe yol açan bavulun boş çıkması ise herkesi rahatlattı.

İHA

En Çok Aranan Haberler