HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hastane dönüşü otomobilin çarptığı kadın öldü

KIRIKKALE'de gittiği özel hastanede muayene olduktan sonra evine dönmek için yolun karşısına geçen 57 yaşındaki Gülçiçek Savaş'a otomobil çarptı.

Hastane dönüşü otomobilin çarptığı kadın öldü

Ağır yaralanan Savaş, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kaza, Kırıkkale'nin eski Samsun Bulvarı üzerinde akşam saatlerinde meydana geldi. Özel Hilal Hastanesi'nde muayene olan Gülçiçek Savaş'a, oturduğu Yuva Mahallesi'ndeki evine dolmuşla gitmek için bulvarın karşısına geçerken, Ankara yönüne giden Adem Uslu yönetimindeki 71 EP 646 plakalı otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan Savaş, çevredekilerin haber vermesi üzerine 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Evli ve 4 çocuk annesi olan Savaş, hastanede doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Adem Uslu ise polis tarafından gözaltına alındı. Kaza sonrası hastaneye gelen Savaş'ın eşi, çocukları ve yakınları sinir krizleri geçirip, gözyaşı döktü.

Kazanın meydana geldiği bulvarda toplanan mahalle sakinleri, burada sürekli kazaların olduğunu belirterek, araçların süratli olmasından yakındı. Vatandaşlar,bölgeye üst geçit istedi.

DHA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler