HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hastane soyguncusu güvenlik kamerasında

Adana'da dikkat çekmemek için parmak arası terlik, kapri pantolon giyerek geldiği hastanede hemşire ve doktorların dolaplarını soyan Mustafa Şimşek güvenlik kameraları tarafından tespit edildi.

Adana'da dikkat çekmemek için parmak arası terlik, kapri pantolon giyerek geldiği hastanede hemşire ve doktorların dolaplarını soyan 26 yaşındaki Mustafa Şimşek'in hırsızlık yaparken kaydedilen güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Şehir merkezindeki Adana Devlet, Numune, Seyhan Uygulama ile 2 ayrı özel hastanede, Ağustos ayı içerisinde 5 ayrı hırsızlık olayı meydana geldi.

Hasta yoğunluğu olduğu saatlerde hemşire ve personel soyunma odalarında çantalardan para, kredi kartı, cep telefonu ve değerli eşyalar çalındı. Hırsızlık Bürosu ekipleri, olayların yaşandığı hastanelerdeki güvenlik kameralarının tüm kayıtlarını toplayıp, inceleyerek zanlıyı tespit etti. Yakalanan Mustafa Şimşek, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Yaklaşık bir ay tutuklu kalan Şimşek, tahliye edildi. Bir hafta önce cezaevinden çıkan Şimşek, aynı yöntemle 3 ayrı hastaneden yine hırsızlık yaptı. Görgü tanıklarının ifadesinden yola çıkan ekipler tarafından yakalanan Mustafa Şimşek, tekrar tutuklandı.

GÜVENLİK KAMERASI

Şimşek'in hastanelerde yaptığı hırsızlıkla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Dikkat çekmemek için parmak arası terlik, kapri pantolon giyen Şimşek'in uzun süre uygun zaman yakalamak için hastane koridorlarında dolaştığı anlaşıldı.

Kimsenin olmamasını fırsat bilerek girdiği odada bir hemşire ile doktora ait dolabın kilidini kıran Şimşek, çantalardaki para, kredi kartları ve cep telefonunu çaldı. Hiç bir şey olmamış gibi hastaneden çıkan Şimşek'in çaldığı kredi kartlarıyla ATM'den nakit para çekmesi de dikkat çekti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler