HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hastanede büyük skandal!

Serap Paköz’ün sunumuyla hafta içi her gün Tv 8 ekranlarında yayınlanan “Gerçeğin Peşinde” programına (bugün) 24 senedir ‘öldü’ denilen çocuğunu arayan annenin hikayesi damgasını vurdu.

Serap Paköz, konuyu şöyle anlattı: “Yıl 1993… Mine Hanım, İstanbul’da bir hastanede ikiz bebek dünyaya getiriyor. Bebekler tek yumurta ikizi. Anneye bebeklerden birinin öldüğü söyleniyor. Diğer oğlu Yusuf, şu anda stüdyoda. Yusuf; ‘Hayatta bir ikizim olduğunu biliyorum. Bazen durup dururken bir şey oluyor o zaman anlıyorum ki ikizim bu acıyı çekiyor. Ben onu hissediyorum’ diyor. Mine Ok, 24 sene önce öldü denilen bebeğinin peşinde”

Serap Paköz, canlı yayında Mine Hanım’la birlikte Mezarlıklar Müdürlüğü’nde olan “Gerçeğin Peşinde” muhabirine bağlanıyor.

DNA testi istiyor

Acılı Anne Mine Hanım; “Hastanede bebeğimin ölümü 24 Haziran olarak görünüyor. Ben yayında da anlatmıştım o zaman bebeğimin eve getirilmesi için 1 gün boyunca büyük mücadele vermiştim. Benim bebeğim olduğu iddia edilen bebek, öldükten 1 gün sonra gömülmüştü; yani 25 Haziran’da. Burada edindiğimiz bilgi benim söylediğimi doğruluyor. Bebek kayınpederimin anlattığı gibi öldüğü gün değil, öldükten 1 gün sonra defnedilmiş. Bunu burada doğrulamış olduk. Bundan sonra DNA testi ile ilgili yapacaklarımıza yöneleceğiz.

Stüdyoda olan Mine Hanım’ın diğer oğlu Yusuf ise; “Aile içinde kardeşim olduğu iddia edilen bebeğin ölüm tarihi hep öldüğü gün olarak konuşuldu. Annem hep yalanlandı. Yalanlanan şeyler bir bir ortaya çıkıyor. Bunları duyunca burnumun direği sızlıyor” dedi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler