HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hastanede skandal kavga! Yöneticiler birbirine girdi

Osmaniye'de devlet hastanesi başhekimi ile başhekim yardımcısı arasında aralarındaki bir husumetten dolayı kavga çıktı.

Kavgaya başhekim yardımcısının yakınları da karışınca başhekim ve diğer bir başhekim yardımcısı ile hastane müdürü tekme tokat darp edildi. Tüm bu anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Osmaniye Devlet Hastanesi ek binasında meydana geldi. Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Şamil Gerek, başhekim yardımcısı Serdar Dike ve hastane müdürlerinden Abdulkadir Taşlıtemur’u yanına alarak ek binaya gitti. Ek binada başhekim ile aralarında önceden husumet bulunan başhekim yardımcısı CumaKorkmaz henüz belirlenemeyen bir nedenle makam odasında kavga etti.

Kavga neticesinde dışarı çıkıp yakınlarını arayan Cuma Korkmaz’ın kardeşleri AliKorkmaz, Yusuf Korkmaz, Ramazan Korkmaz ve arkadaşları İlyas hastaneye geldi. Hastanede çıkan tekme tokat kavga neticesinde Başhekim Şamil Gerek, başhekim yardımcısı Serdar Dike ve Hastane müdürlerinden Abdulkadir Taşlıtemur darp edildi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisin müdahalesi ile sonlandırılan kavga neticesinde taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu. Kavgaya karışan başhekim yardımcısı Cuma Korkmaz’ın ağabeyi Ali Korkmaz kendisini savunarak, “Benhastaneye kavga etmeye gitmedim. Doğrudur üzücü bir olay yaşandı. Bir kavga çıktı. Ancak burada biz haklıyız. Kardeşim Cuma Korkmaz bir süredir baskı görüyordu. Olay 2 ay öncesine dayalı bir husumetin sonucu. Maalesef bu şekilde istenmeyen bir durum yaşandı” şeklinde konuştu.

İHA

En Çok Aranan Haberler