HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hastaneye bırakıp kaçmıştı, kim olduğu ortaya çıktı

Bursa’da bacağından tabancayla vurulduktan sonra getirildiği hastanede kan kaybından ölen 26 yaşındaki Dilek Bozalın katil zanlısı 20 yaşındaki Muhammet Ertaş gözaltına alındı. Ertaşın, Dilek Bozalın sevgilisi olduğu ve genç kadını vurduktan sonra korktuğu için bir saat otomobille tur attıktan sonra hastaneye götürdüğü öğrenildi.

Hastaneye bırakıp kaçmıştı, kim olduğu ortaya çıktı

Olay, geçen pazartesi akşamı merkez Yıldırım İlçesi Ankara Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi.32 yaşındaki Y.K. ve Muhammet Ertaş ile Ertaş’ın sevgilisi Dilek Bozal, kiralık otomobille gezmeye çıktı.

Otomobilin arka koltuğunda oturan Muhammet Ertaş iddiaya göre belinden çıkarttığı tabancayla doldur-boşalt yaptı. Bu sırada ateş alan silahtan çıkan kurşunyanında oturan sevgilisi Dilek Bozal’ın bacağına isabet etti.

Dilek Bozal’ın yaralanmasının ardından Muhammet Ertaş ile Y.K. paniğe kapıldı,Bozal’ı hastaneye götürmedi. 1 saat boyunca otomobille tur atan2 şüpheli, daha sonra hastaneye gitmeye karar verdi. Yaralı kadını kucağında taşıyarak acil servise bırakan Muhammet Ertaş ve Y.K. geldikleri otomobille hastaneden ayrıldı. Bozal’ın hastaneye geldiğinde kan kaybından öldüğü belirlendi. Dilek Bozalın hastanenin acil servisine getirilmesi ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Kurulan özel ekip, otomobili ve şüphelileri tespit etti. Bozal’ın cinayet zanlısı olduğu iddia edilen sevgilisi Muhammet Ertaş ekipler tarafından gözaltına alındı. Ertaş, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Adam yaralama ve hırsızlık suçlarından sabıka kaydı bulunan Ertaş’ın susma hakkını kullanarak ifade vermediği öğrenildi. Olay gecesi otomobilde bulunan ve aracı kullanan Y.K. ise polis ekipleri tarafından aranıyor.

DHA


En Çok Aranan Haberler