HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayvan barınağına saldırı: 4 köpek öldü

Kocaeli'de hayvanseverler tarafından yaptırılan köpek barınağına silahlı saldırı düzenlendi. Olayda 4 köpek ölürken, çok sayıda köpek de yaralandı.

Hayvan barınağına saldırı: 4 köpek öldü
Gebze ilçesi Tavşanlı Köyü'ndeki 90 sokak köpeğinin yaşadığı barınağa kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce silahla ateş edildi.
Bunun üzerine jandarmaya haber veren barınak görevlileri, yaptıkları araştırmada 4 köpeğin öldüğünü, çok sayıda köpeğin de yaralandığını belirledi.
Olaya ilişkin soruşturma başlatan Gebze İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, topladıkları boş kovanları incelemeye aldı.
Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Temsilcisi Prof. Dr. Mirat Gürol, hayvansever kadınların aralarında topladıkları paralarla bu barınakta köpeklerin hayatlarını sürdürmelerini sağladıklarını söyledi.
4 köpeğin öldürüldüğünü belirten Gürol, yaralı köpeklerin tedavilerinin belediye ekipleri tarafından yaptırıldığını belirtti.
Mirat Gürol, ''Bu güne kadar barınakla ilgili bir sorun yaşanmamıştık. Böyle bir vahşetin gerçekleştirilmesi bizleri çok üzdü” dedi.
Hayvan barınağı taşıyacaklarını dile getiren Gürol, “Artık tek çaremiz diğer köpeklerin öldürülmeden başka bir yere taşınması. Onun için yer arayışlarımız devam ediyor'' diye konuştu. (AA)

Hayvan barınağına pompalı saldırı | www.mynet.com/video

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler