HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

HDP ilçe binasını ateşe verdiler

Bursa'da, HDP Yıldırım İlçe Başkanlığı'nin binası, kimliği belirsiz kişilerce ateşe verildi.

HDP ilçe binasını ateşe verdiler

İtfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülen yangında, bina kullanılmaz hale geldi.

Merkez Yıldırım İlçesi Ankara yolu üzerindeki HDP İlçe Başkanlığı'na giren kimliği belirsiz kişiler, kapı ve pencereleri kırıp eşyalara zarar verdikten sonra binayı ateşe verdi. Şüpheliler kaçarken, ihbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. POlis, bina çevresinde önlem alırken, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın, kısa sürede söndürüldü. Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Yangında bina kullanılmaz hale gelirken, polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

HDP Binasına Terör Operasyonu: 22 Gözaltı

HDP Kırşehir yöneticileri ile birlikte 22 kişi gözaltına alındı. Polis terör bağlantılı kişiler noktasında inceleme yapıyor.

PKK'nın kırsaldaki faaliyetlerine destek sunulduğu iddiası ile HDP binasına operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyon ve yapılan aramalarda dijital doküman ve bir çok belgeye el konuldu.

Kırşehir'de gerçekleşen operasyonda HDP Eş Başkanları D.Ç., S.Ö., ile birlikte 8 Eylül tarihinde iş yeri yakılanE.O.'da gözaltına alındı.

Kırşehir'de illegal toplantı organize ettiği öne sürülen kişiler ifadeleri alınmak üzere TEM ve KOM Şube Müdürlüğüne götürüldü.

DHA/İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler