HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

HDP İstanbul İl Örgütü binasında polis arama yaptı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Beyoğlu'ndaki Halkların Demokratik Partisi İstanbul İl Örgütü binasına helikopter destekli operasyon yaptı.

HDP İstanbul İl Örgütü binasında polis arama yaptı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saat 03.00 sıralarında Vatan Caddesi'nden çıkarak operasyon yapılacak adreslere doğru yola çıktı.

Polis, Kalyoncu Kulluk Caddesi üzerinde bulunan HDP İl Örgütü binasına girdi. Operasyona çok sayıda çevik kuvvet ve özel harekat timleri de destek verdi. Bir polis helikopteri havadan çevreyi kontrol ederken, il örgütü binasının bulunduğu sokak başlarında TOMA ve zırhlı araçlarla kapatıldı.

Binada arama yapan polis, operasyonun içeriği hakkında bilgi vermedi.

15 İLÇEDE OPERASYON

Sultangazi, Esenyurt, Küçükçekmece, Beyoğlu başta toplam 15 ilçede yapılan operasyona Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün yanı sıra çok sayıda sivil ekip destek verdi.

Düzenlenen operasyon kapsamında toplam 25 adreste şüpheli şahıslar üzerine aramalar yapıldı. Adreslerde yapılan aramalar sonucunda gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Sağlık kontrollerinin ardından şüpheliler Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler