HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hemşirenin seks tuzağı

Adana'da bir özel hastanede hemşire olarak görev yapan Ebru Özgün (26), evine çağırdığı oto galerici Galip Öztürk (46)'e arkadaşlarıyla birlikte tuzak kurdu.

Hemşirenin seks tuzağı
İşadamını evine çağırıp onunla sevişmeye başladı ve... Adana'da bir özel hastanede hemşire olarak görev yapan Ebru Özgün (26), evine çağırdığı oto galerici Galip Öztürk (46)'e arkadaşlarıyla birlikte tuzak kurdu. Evinde hemşireyle sevişen Öztürk'e 3 kişi silah zoruyla senet imzalatıp gasp etti.
Adana Ziyapaşa Mahallesi'nde oturan Ebru Özgün, 10 gün önce arkadaşları Ahmet Bozaner ve Yılmaz Dadaş ile birlikte otomobil alma bahanesiyle Mersin'deki Taç Otomotiv'in sahibi Galip Öztürk ile arkadaş oldu. Özgün, cep telefonu ile sık sık görüştüğü Öztürk'ü kendisine aşık etti. Galip Öztürk, hemşire Özgün ile görüşmek için Adana'ya gelip gitmeye başladı. 23 Eylül tarihinde hemşire Özgün, arkadaşları Yılmaz Dadaş, Ahmet Bozaner ve Veysel Eren ile birlikte Öztürk'ün gayrimenkulleri ve oto galerisini elinden almak için plan yaptı.
**'KARIMLA NE YAPIYORSUN?'**
Plana göre, hemşire Ebru Özgün, kendine aşık ettiği Öztürk'ü Adana'ya çağırdı. Evinde Öztürk'ü misafir eden hemşire, çırıl çıplak soyundu. Öztürk de, sevişmek için soyunduğu sırada Yılmaz Dadaş ve silahlı Veysel Eren eve girdi. Dadaş, "Karımla içeride ne yapıyorsun?" diyerek Öztürk'ü yumruklayıp arkadaşı Eren'e "Git içeriden senet getir buna imzalatalım kafasına da sıkalım" dedi. Dadaş, 6 senede açık imza attırdıktan sonra Öztürk'ün cebindeki 320 lira ile cep telefonunu da gasp etti.
**'YARDIM EDİN. ÖLDÜRECEKLER BENİ'**
Daha sonra, hemşire Özgün, Dadaş ve Eren, Öztürk'ü otomobiline bindirip Sarıçam İlçesi'ndeki Gültepe Mahallesi Memursen Toplu Konutları'nın bulunduğu yere götürdü. Şahıslar otomobilde buldukları 2 bin 500 lirayı da gasp ettiler. Öztürk, kendisini gasp edenlerin dalgınlığından yararlanıp otomobilin penceresinden, "Yardım edin. Beni öldürecekler" diye bağırdı. Gasp zanlıları kaçarken Öztür, yardımına gelen polislere olanları anlattı. Yapılan soruşturma sonunda, gasp olayını planladığı iddia edilen hemşire Ebru Özgün ile arkadaşı Yılmaz Dadaş yakalanarak gözaltına alındı. Eren ile Bozaner de kaçtı.
Hemşire Özgün polisteki sorgusunda suçlamayı kabul etmezken, "Galip ile arkadaş olduk. Aramızda duygusal bir ilişki başladı. Kendisini Adana'ya davet ettim. Evde sevişirken, tanımadığım kişiler bizi etkisiz hale getirdi" dedi. Oto galerici Öztürk ise, hemşire Özgün'ün tuzağına düştüğünü belirterek, "Beni kendisine aşık edip evine davet etti. Eve girer girmez, soyundu. Ben de yarı soyunuk haldeyken odadan Yılmaz ile başka biri çıktı. Bana yumruk atıp paramı ve telefonumu gasp ettiler. Senet imzalattılar. Bu sırada Ebru da yalandan ağlıyordu" diye konuştu. Adliyeye sevkedilen Hemşire Ebru Özgün ve Yılmaz Dadaş, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Habertürk


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler