HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hemşireyi kurtaran polise validen altın

Adana'da direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobiliyle DSİ'ye ait sulama kanalına uçan otomobilde boğulma tehlikesi atlatan hemşireyi kurtaran polis, Vali Hüseyin Avni Coş tarafından ödüllendirildi.

ADANA (İHA) - Dün öğle saatlerinde yaşanan olayda, Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan Aynur Budak (36) hastaneden çıkarak 01 AYN 83 plakalı otomobiline binerek evine giderken DSİ'ye ait sulama kanalına düştü. Hemşire Budak, boğulmak üzereyken çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis olay yerine geldi.

Bu sırada kadını sudan çıkarmaya çalışan bir vatandaş da boğulma tehlikesi atlattı. Bunun üzerine Yunus ekiplerinde görevli polis memuru Hüseyin Özçelik kanala atlayarak hemşireyi kurtardı. Olayı öğrenen Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, polis memurunu ve Yunus ekiplerinden sorumlu Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Cihat Şireli'yi kabul etti. Vali Coş, polis memurlarının canla başla vatandaşı korumak için çalıştığını bunun en güzel örneğinin de dün yaşandığını belirterek, "Polisimiz kendi canını hiçe sayarak suya atlayıp hemşireyi kurtardı. Bu bütün insanlara örnek olması gereken bir davranış" dedi. Vali Coş, daha sonra Özçelik'e bir teşekkür belgesi ve çeyrek altın verdi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler