HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hendek kapatan polise saldırı: 1 ölü

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde mahallelere kazılan hendekleri iş makineleriyle kapatmaya giden polis ekiplerine PKK'lılar tarafından ateş açıldı.

Polisin de karşılık vermesiyle çıkan çatışmada, YDG-H üyesi olduğu iddia edilen 22 yaşındaki Lokman Süne öldü.O anlar kameralara yansıdı.

Nusaybin'de PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerinin güvenlik güçlerinin girişini engellemek için kazdığı hendekleri kapatmak için İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu akşam saatlerinde zırhlı araçlar ve iş makineleri ile Yenişehir Mahallesi Yavuz Selim Sokak üzerine gitti. Ekiplerin hendekleri kapattığı sırada PKK'lılar polise ateş açtı. Polisin de karşılık vermesi üzerine bir süre çatışma yaşandı. Çatışma sırasında 1 kişi yaralandı. Yaralanan kişi bölgeye çağrılan ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı.

Daha sonra mahalleden bir süre silah sesleri geldi. Polis, hendek kapatılan bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.

YDG-H'Lİ OLDUĞU İDDİA EDİLEN YARALI ÖLDÜ

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde hendek kapatmayı giden polis ekiplerine PKK'lıların uzun namlulu silahlarla ateş açılması üzerine polislerinde karşılık vermesiyle çıkan çatışmada yaralanan kişi hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Ölen kişinin 22 yaşındaki Lokman Süne ve YDG-H üyesi olduğu iddia edildi.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler