HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hepsi bir günde oldu

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından suç ve suçlularla mücadele kapsamında bir gün içerisinde yapılan çalışmalar ve yakalanan şahısların sayısı dudak uçuklattı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından suç ve suçlularla mücadele kapsamında bir gün içerisinde il merkezi genelinde 193 aracın kontrol edildiği, 2 bin 743 kişiye GBT sorgusu yapıldığı, değişik suçlardan 61, hırsızlık suçundan 13 olmak üzere toplam 74 kişinin arandığı tespit edilerek, adli makamlara sevk işlemlerinin gerçekleştirildiği belirtildi. İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, şu bilgiler yer aldı:

"Hırsızlık suçlarına yönelik olarak gün içerisinde yapılan çalışmalarda, iki ayrı açıktan hırsızlık olayıyla ilgili S.A., Y.E.P. ve H.A. isimli üç şahıs suçüstü yakalanmıştır. Elektrikli bisiklet hırsızlığı olayıyla ilgili M.Ş. isimli bir şahıs suçüstü yakalanmıştır. Evden Hırsızlık olayıyla ilgili toplam F.K. isimli bir şahıs suçüstü yakalanmıştır. Dolandırıcılık olayıyla ilgili toplam E.Ü. isimli bir şahıs suçüstü yakalanmış, şahsın 11 ayrı dolandırıcılık olayının da faili olduğu anlaşılmıştır. Dört ayrı İşyerinden hırsızlık olayıyla ilgili İ.D., B.B., V.E., O.E., G.E., İ.D., B.B. isimli yedi şahıs suçüstü yakalanmıştır. Buca bölgesinde meydana gelen bıçak teşhir etmek suretiyle gasp olayıyla ilgili M.S. ve Z.P. isimli iki şahıs suçüstü yakalanmıştır. 21.06.2014 günü Bayraklı bölgesinde meydana gelen elektrikli bisiklet hırsızlığı olayına karıştığı kamera görüntülerinden tespit edilen M.S.Ş. isimli şahıs yakalanmıştır. 28.05.2014 günü Alsancak bölgesinde meydana gelen otodan hırsızlık olayına karıştığı parmak izinden tespit edilen S.K. isimli şahıs yakalanmıştır. 20.06.2014 günü Bornova bölgesinde meydana gelen tırnakçılık suretiyle hırsızlık olayına karıştığı kamera görüntülerinden tespit edilen K.K. isimli şahıs yakalanmıştır. Ekiplerimizin gün içerisinde değişik saatlerde ve değişik bölgelerde yapmış oldukları şok uygulamalarda, bir adet kurusıkı tabanca ve bir adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir. Ekiplerimizin gün içerisinde değişik saatlerde ve değişik bölgelerde yapmış oldukları motosiklet uygulamalarında, toplam 78 motosiklet sorgulanmış, bunlardan biri çalıntı, biri hacizli olarak tespit edilmiş, 10'u kasksız motosiklet kullanmaktan toplam 13 trafik cezası uygulanması sağlanmıştır. Narkotik maddelere yönelik olarak yapılan çalışmalarda da 121 gram esrar-bonzai-jameika maddeleri ile birlikte toplam 15 şüpheli yakalanarak yasal işlemlere başlanmıştır. Kaçak sigaraya yönelik yapılan çalışmalarda 3 bin 750 paket kaçak sigara ele geçirilmiş, konu ile ilgili 1 şüpheli ilgili polis merkezlerine teslim edilmiştir. Kaçak Akaryakıta yönelik yapılan çalışmalarda bin 600 litre kaçak mazot ele geçirilmiş, konu ile ilgili bir şüpheli ilgili birime teslim edilmiştir.”

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler