HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Her şey bir dakika içinde olup bitmiş!

Kayseri'de 2 otobüs ve 8 kamyon çalan hırsız, polis ekipleri tarafından yakalandı. Ekipler tarafından yapılan çalışmalar ve kameralardan alınan eşkal doğrultusunda olayların şüphelisi olarak Y.K. belirlenirken, üzerinde yapılan aramada araçları çalarken kullandığı 70 adet kontak anahtarı ele geçirildi. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, hırsızın kamyonu bir dakika çalması şaşkınlık yarattı.

Edinilen bilgiye göre, 30 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında 2 otobüs ve 8 kamyon çalındı. Çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yapılan çalışmalar ve kameralardan alınan eşkal doğrultusunda olayların şüphelisi olarak Y.K.’yi belirledi. Y.K.’nin üzerinde arama yapan polis, araçları çalmakta kullandığı 70 adet kontak anahtarı ele geçirdi. Çalınan araçlar sahiplerine teslim edilirken, Y.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BİR DAKİKADA ÇALDI

Öte yandan Y.K.’nin kamyon çalması güvenlik kameraları tarafından da görüntülendi. Görüntülerde, Y.K.’nin bir dakikada kamyonu çalıştırarak gözden kaybolması herkesi şaşırttı. (İHA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler