HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hesap kavgası: 1 ölü 1 yaralı

Tekirdağ'da hesap kavgası yüzünden çıkan tartışma da 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Hesap kavgası: 1 ölü 1 yaralı

Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi İlçesi’nde alkollü bir lokantada hesap tartışması nedeniyle çıkan kavgada, işyeri sahibi 40 yaşındaki Çayan Balki bıçaklanarak öldürülürken, çalışan Yusuf Safu ağır yaralandı. Olayla ilgili 2’si kadın 4 kişi gözaltına alındı.

Olay, ilçeye bağlı Sultanköy Mahallesi Sahili’ndeki alkollü lokantada meydana geldi. İddiaya göre, Özhan S. ile Gökhan K., eşleri Hatice S. ve Arife K.’yla birlikte lokantada alkol alıp yemek yedikten sonra hesabı istedi. 58 lira gelen hesaba itiraz edilmesi üzerine 4 müşteriyle işyeri sahibi Çayan Balki arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, belirlenemeyen müşterilerden biri Çayan Balki’yi kalbinden, çalışan Yusuf Safu’yu ise karnından bıçakladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Çayan Balki’nin hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralı olan Yusuf Safu ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Jandarma olaya karışan Hatice S., Özhan S., Gökhan K. ve Arife K.’yi gözaltına alarak, sorgulamak üzere Marmara Ereğlisi İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Jandarma bıçaklama olayını gerçekleştiren kişinin belirlenmesi için şüphelileri sorguya aldı.

Çayan Balki’nin cesedi ise savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi Morgu’na konuldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler