HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hesap kavgasında silahlar konuştu

Adapazarı Papuçcular Mahallesi'nde bulunan bir gazinoda hesap yüzünden çıkan kavga silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda bir kişi yaralandı.

SAKARYA (İHA) - Edinilen bilgilere göre, Papuççular Mahallesi Çıracılar Caddesi üzerinde bulanan bir gazinoda saat 22.00 sıralarında medyana gelen olayda, İbrahim T. isimli müşteri, iş yeri sahibi ile hesap yüzünden tartıştı. Tartışmaya kavgaya dönüştü ve taraflar birbirini darp etti. İbrahim T. ise olay yerinden ayrıldı ve kısa süre sonra bu kez yanına arkadaşlarını da alarak yeniden gazinoya döndü ve silahı ile rastgele ateş etmeye başladı.

İş yeri sahibinin de silahla karşılık vermesi üzerine silahlı çatışma yaşandı. Yaşanan silahlı çatışma sonrası görgü tanıklarının iddialarına göre İbrahim T. yanlışlıkla kendini karnından vurdu. İbrahim T. ağır şekilde yaralanırken ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. İbrahim T.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, öte yandan olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Yapılan incelemelerde ise 10 adet boş kovan bulundu. Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler