HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hırsız ev sahibini karşısında görünce...

İzmir'in Bornova, Güzelbahçe, Karşıyaka ve Konak ilçelerinde hırsızlık yaptığı iddia edilen beş kişi, polis tarafından yakalandı.

Hırsız ev sahibini karşısında görünce...

Hırsızlıklardan en ilginci ise Karşıyaka'da yaşandı. Girdiği evde evsahibiyle yüz yüze gelen hırsız, "Burada ne arıyorsun?" sorusuna, "Ekmek almaya gelmiştim." diye cevap verdi.

Yakalanan zanlıların yaptığı öne sürülen ilk hırsızlık, Bornova'nın Çamdibi semti, 5421 Sokak 10 numarada meydana geldi. Pencereden eve giren zanlı S.G., evsahipleri uyanınca telaşlandı. Evsahipleri tarafından darp edilen S.G., evden kaçarken polis ekipleri tarafından kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Güzelbahçe'de bir araba kiralayan M.B. ve E.Ç. ise 161 Sokak ' numarada bulunan iki katlı evin zemin katına pencere camını kırarak girip ziynet eşyaları ve yüklü miktarda para çaldı. Durumun bildirilmesiyle çalışma başalatan polis, iki şüpheliyi tespit etti. Bölgeden yaya olarak kaçmaya çalışan iki zanlı takibe alınarak, yaklaşık 4 kilometrelik kovalamacanın ardından yakalandı.

Karşıyaka 1743 Sokak 24 numaradaki olayda ise Mine M.O.'nun evine giren E.T., uyanan evsahibiyle karşılaştı. "Burada ne arıyorsun?" sorusuna, "Ekmek almaya gelmiştim." diye cevap verdi. Ardından hemen kaçan hırsızın peşine düşen polis, kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Konak'ın Yenişehir semtinde de 35 .. 22 plakalı otomobili düz kontak yapıp çalan G.E. ortadan kayboldu. Durumun bildirilmesiyle çalışma başlatan polis, Basmane semtinde gördüğü otomobili kovalamaya başladı. Zanlı, Dokuz Eylül Meydanı'ndaki dünya maketine girdi. Arabadan inip kaçan G.E., Ballıkuyu semtinde evlerin arasında mahalleliler tarafından yakalanarak darp edildi. Kurtulup kaçmaya çalışırken polis ekiplerince yakalandı.

Dört ilçedeki hırsızlık olaylarından gözaltına alınan beş zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

(CHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler