HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hırsız, gazetedeki haber sayesinde yakalandı

AYDIN'da özel bir şirketin çalışanlarının kaldığı evin kapısını kırarak içeri giren 24 yaşındaki Fırat Ürün, çaldığı 3 cep telefon, 800 lira nakit para ve kredi kartları ile yakalandı.

(DHA)- Polis, kredi kartı ile bir büfeden alışveriş yapan Ürün'ün eşkalini güvenlik kameralarından tespit ederken, yaklaşık bir ay önce trafik kazası yaptığını öğrendiği şüphelinin kimliğini de o gün DHA tarafından yapılan haberden tespit etti. Olay, Güzelhisar Mahallesi 39 sokakta bulunan bir apartmanın birinci katında dün (Çarşamba) saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Özel bir şirketin 6 çalışanının kaldığı dairede kalanlardan Sermet Halil, saat 01.30 sıralarında uyandığında evin kapısının kırılmış olduğunu ve cep telefonlarının olmadığını görerek uyuyan arkadaşlarını uyandırdı. Durumu polise bildiren ev sakinlerinin müracaatı üzerine eve gelen Hırsızlık Büro Amirliği'ne bağlı ekipler yaptıkları incelemede 3 cep telefonu, 800 lira nakit para, bir adet çanta ile kredi kartlarının çalınmış olduğunu tespit etti.

ÇALDIĞI KREDİ KARTI İLE ALIŞVERİŞ YAPTI

Polis, yaptığı çalışmada, sabah saatlerinde çalınan kredi kartlarının biriyle bir büfeden 450 liralık alışveriş yapıldığını belirledi. Büfe sahibi ile irtibata geçen polis, güvenlik kamerası görüntülerine ulaştı. Büfe sahibi, alışveriş yapan kişinin zaman zaman geldiğini, ismini bilmediğini ancak yaklaşık bir ay önce trafik kazası geçirdiğini ve gazetelere haber olduğunu söyledi.

GÜVENLİK KAMERASINDAN EŞKAL, HABERDEN KİMLİK TESPİT EDİLDİ

Güvenlik kamerası görüntülerinden hırsızlığı gerçekleştiren kişinin eşkalini belirleyen polis, son bir ay içerisinde meydana gelen yaralamalı trafik kazası haberlerini incelemeye aldı. Yapılan incelemede, 20 Temmuz 2014 günü Işıklı Yol Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında DHA muhabiri tarafından çekilen fotoğraflarda şüpheliye rastlayan ekipler, şüphelinin 24 yaşındaki Fırat Ürün, olduğunu tespit etti. Eşkal ve kimliği belirlenen Ürün, Efeler Mahallesi'nde çalıştığı inşaata yapılan baskında çaldığı malzemelerle birlikte yakalandı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler