HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hırsızlığın böylesi!

Girdikleri evde para ve altınları az bulan hırsızlar, dolaptaki eti de çalmış.

Hırsızlığın böylesi!

Konya'da hırsızlık suçundan poliste sabıka kaydı bulunan 24 yaşındaki Bayram Ç. ve 25 yaşındaki Halil G., girdikleri evde, ev sahibi tarafından fark edilmesi sonucu, çaldıkları malzemelerle birlikte kaçarken polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin polise verdiği ilk ifadesinde evde buldukları bir miktar para ve altın takıyı az buldukları için buzdolabındaki yaklaşık 2 kilo eti de, satmak için çaldıklarını öne sürdüğü öğrenildi.

Olay, dün saat 23.30 sıralarında merkez Karatay İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Bayram Ç. ve Halil G., bir evin kapı kilidini kırıp içeri girdi. Bir süre sonra ev sahibinin eve geldiğini gören iki kişi, evden hızla uzaklaştı. Durumu fark eden ev sahibide polise haber verdi. Kaçan 2 kişi, çaldıkları malzemelerle birlikte kısa sürede polis tarafından yakalandı.

Şüphelilerin polise verdiği ilk ifadesinde evde buldukları bir miktar para ve altın takıyı az buldukları için buzdolabında bulunan yaklaşık 2 kilo eti de satmak için çaldıklarını söyledikleri öğrenildi.

2 şüpheli, yapılan sorgulamanın ardından bugün adliyeye sevk edildi.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler