HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hırsızlık şüphelisi, ayakkabılığın arkasında yakalandı

Bodrum'da, biri MHP'li Milas Belediye Meclis Üyesi Mehmet Öztaş'a ait iki evden hırsızlık yaptıkları ileri sürülen 2 kişiden biri, polis tarafından saklandığı ayakkabılığın arkasında yakalandı.

Hırsızlık şüphelisi, ayakkabılığın arkasında yakalandı

Konacık Mahallesi'nde, geçen cuma günü akşam saatlerinde, yanyana olan iki eve hırsız girdiği ihbarı üzerine polis harekete geçti. Çok sayıda ekibin sevk edildiği bölgede mahalle sakinleriyle görüşen polis, el fenerleriyle, 1'i kadın 2 kişi oldukları ileri sürülen hırsızları aramaya başladı. Ekiplerden bazıları bir zeytinliğe girdikleri belirlenen şüphelileri bulmaya çalışırken, birinin karanlıktan faydalanarak yerleşim alanının daha yoğun olduğu yere doğru koştuğu fark edildi. Mahalle sakinlerini sokağa döken olayda evlerin arasında, bahçelerde aranan şüpheli Y.H. (28), Palmiye Sokak'ta saklandığı bir evin dış kapısının önündeki ayakkabılığın arkasında yakalandı. Üzerinde girdiği bir evden çaldığı belirlenen broşlar çıkan Y.H., hırsızlıkları yalnız yaptığını ileri sürdü. Hırsızlık yapılan evlerden birinin MHP'li Milas Belediye Meclis Üyesi Mehmet Öztaş'a ait olduğu anlaşıldı.

Polis, Öztaş ile bir miktar parasının çalındığını belirttiği ismi açıklanmayan diğer ev sahibinin ifadelerine başvurdu. Milas ve Bodrum'da inşaat şirketi bulunan Öztaş, aile dostlarıyla iftar için Ortakent Mahallesi'ndeyken hırsızlıktan haberi olduğunu belirterek, "Eve döndüğümüzde etraf dağınıktı. Eşimin birkaç tane broşu ve seçim zamanı hazırlattığım birkaç gümüş rozetim çalınmış" dedi.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.H., tutuklandı. Polis, Y.H.'nin yanında olduğu öne sürülen diğer kadın şüphelinin de yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler