HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Hırsızlık yapmadı' diye öldüresiye dövüldü

Adana'da 16 yaşındaki Ö.Y.'yi hırsızlık yapmadığı için öldüresiye dövdüğü iddia edilen 21 yaşındaki Emin K., polis tarafından yakalandı.

Merkez Seyhan İlçesi'ndeki Şakirpaşa Mahallesi'nde oturan Ö.Y., geçen 14 Nisan'da evinden ayrıldı ve 2 gün geri dönmedi. Aile, çocuklarını tüm aramalarına rağmen bulamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu. Başvuru üzerine araştırma başlatan polis, aynı mahallede park halindeki otomobilde bir gencin koltukta uzandığını fark edince müdahale etti. Yaralı haldeki genç, çağrılan ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan gencin kayıp olarak aranan Ö.Y. olduğu anlaşıldı. Muayene edilen Ö.Y.'nin aldığı darbeler sonucu başında ve ayağında kırıklar olduğu belirlendi.

Ö.Y., ifadesinde kendisini hırsızlık yapmasını isteyen Emin K.'nın dövüp ağır yaralı olarak bıraktığını öne sürdü. Ö.Y., "Emin, bana zorla hırsızlık yaptırmak istiyordu. 2 gün beni bırakmadı ikna etmeye çalıştı. Ancak ben buna karşı çıktım. Bu yüzden beni öldüresiye dövüp, otomobilde terk etti" dedi.

Gencin ifadesinin ardından gözaltına alınan Emin K. ise suçlamaları kabul etmedi. Emin K., sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

DHA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler