HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hız ve alkol beraberinde kazayı getirdi: 3 yaralı

Malatya'da bir aracın demiryolu üst geçidi bariyerlerine çarparak Meteoroloji Müdürülüğü bahçesine uçması sonucu yaşanan kazada 3 kişi yaralandı.

Hız ve alkol beraberinde kazayı getirdi: 3 yaralı

Kaza sabaha karşı şehir girişindeki Meteoroloji Müdürlüğü önünde yaşandı. İddiaya göre alkollü olduğu belirtilen Y. İ. Yönetimindeki 44 BB 204 plakalı araç aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybedince demiryolu üst geçidinin çelik bariyerlerine çarparak yaklaşık 30 metre uçtu ve takla atarak Meteoroloji Müdürlüğünün bahçesine düştü.

Çevredekilerin durumu sağlık ekiplerine bildirmesi ile kısa sürede olay yerine gelen 112 ambulansları yaralanan araç sürücüsü Y. İ. ile araçta bulunan B.D.(44) ve E.K.'yi (33) Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kaza sonrası hurdaya dönen araçta duman çıkması üzerine olay yerine çağrılan itfaiye ekibi de aracın motor kısmına müdahale etti.

Kaza sonrası aracın bir çok parçası ve tekerleri çarpmanın etkisiyle çevreye yayılırken araçta bulunanların alkol aldıkları iddia edildi. Polis ekipleri kaza yerinde gerekli incelemeyi yaptıktan sonra kiralık olduğu öğrenilen araç çekici yardımı ile olay yerinden götürüldü.

Yaralıların tedavileri sürerken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

(İHA)

Manşet yönlendirme


En Çok Aranan Haberler