HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hurdaya dönen otomobilden yaralı çıkarıldı

Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde, önündeki kamyonete çarparak hurdaya dönen otomobilin sürücüsü 25 yaşındaki Gökhan Tozan, sıkıştığı yerden güçlükle çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Hurdaya dönen otomobilden yaralı çıkarıldı

Kaza, saat 03.30 sıralarında Orhangazi Göl yolu Aka fabrikası önünde meydana geldi. Orhangazi’deki bir fabrikasında çalışan Gökhan Toza, mesaisi bittikten sonra, yönetimindeki 16 VT 221 plakalı otomobille Orhangazi’deki evine gitmek üzere yola çıktı. Gökhan Tozan, göl yolu üzerinde önündeki Necdet Özdemir’in (37) kullandığı 50 LD 575 plakalı kamyonete arkadan çarparak savruldu. Kamyonetle birlikte yol kenarında bulunan bir zeytin fidanlığa savrulan otomobil, zeytin ağacını devirdikten sonra durabildi.

Kaza sonrası araç içinde sıkışan Gökhan Tozan’ı kurtarmak için itfaiye ve sağlık ekipleri seferber oldu. Ağır yaralanan Tozan, 15 dakika süren bir çalışma sonucu araçtan çıkarılarak ambulansla Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Tozan, buradaki müdahalenin ardından Bursa Şevket Yılmaz Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazaya karışan kamyonet sürücüsü Necdet Özdemir polis tarafından gözaltına alındı. Polis ve savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler