HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İki arkadaş arasındaki tartışma kanlı bitti

Muğla'nın Ortaca İlçesi'ndeki bir restoranda çalışan, her ikisi de 17 yaşında olan E.D. ile Y.I. arasındaki kavga kanlı bitti. Karnından bıçaklanan E.D. ağır yaralanırken, Y.I. ise gözaltına alındı.

İki arkadaş arasındaki tartışma kanlı bitti

Dalyan Mahallesi'ndeki bir restoranın mutfak bölümünde çalışan E.D. ile Y.I. arasında dün saat 22.30 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Büyüyen tartışmakavgaya dönüştü. Bu sırada Y.I., mutfak tezgahından aldığı bıçakla E.D.'yi karın boşluğunda yaraladı. Her iki gencin restoranda çalışan akrabalarının araya girmesiyle kavga sonlandırıldı. Yakınları, ağır yaralı E.D.'yi kucaklayarak kendilerine ait otomobille Ortaca Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak gencin kalbinin durduğu anlaşıldı. Yapılan müdahaleyle E.D.'nin duran kalbi tekrar çalıştırıldı. Tedaviye alınan E.D.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

42 ÜNİTE KAN VERİLDİ

E.D.'ye acil kan gerektiği Ortaca Belediyesi' hoparlöründen yapılan anonsla halka bildirildi. Anonsu duyan çok sayıda vatandaş hastaneye akın etti. Geceden bu yana E.D.'yi 42 ünite kan verildiği belirtildi. Olayın ardından gözaltına alınan Y.I., Dalyan Jandarma Karakolu'na götürüldü. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler