HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İki ayrı operasyonda 62 kilo esrar ele geçirildi

Şanlıurfa'da polis, Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda bir gecede gerçekleştirdiği iki ayrı operasyonda toplam 61 kilo 900 gram esrar maddesi ele geçirdi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gece saat 01.30 sıralarında Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu kent girişinde gerçekleştirdiği operasyonda, bir aracı durdurarak arama yaptı. Aracın bagaj kısmında 2 adet çuval içerisinde toplam daralı ağırlığı 20 kilo olan esrar maddesi ele geçirildi. Polis, araçta bulunan Y.B. ve Y.B. isimli şahısları gözaltına aldı. Aynı olayda yakalanan araca öncülük yapan başka bir aracın içerisinde bulunan R.B. ve H.P. isimli şahıslar da polis tarafından yakalandı. Yaşının küçük olması sebebiyle Y.B. KOM ekiplerince mevcutlu olarak Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim edilmek üzere Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine bırakıldı.

Ekipler aynı gün gece 02:40 sıralarında Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda seyir eden M.Y. isimli şahsın kullandığı aracı durdurarak aradı. Aracın arka koltuğu ve bagaj kısmından 6 paket halinde toplam daralı ağırlığı 41 kilo 900 gram esrar maddesi ele geçirildi. Araçta bulunan M.Y. ve R.Y. isimli şahıslar da gözaltına alındı.

Şahısların, sorgularının ardından adli makamlara sevk edileceği belirtildi. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler