HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İki çocuğunu öldürüp kamyonun önüne atladı

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesindeki Kübra Ö.(4) ve ağabeyi Kenan Ö.’nün(7) cesedi bulundu.

Aynı bölgede, öğretmen olduğu öğrenilen K.Ö de kendisini bir kamyonun altına atarak ölmek istedi. Yaralı kurtulan K.Ö.'nün çocukların babası olduğu ve cinnet getirip 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etmek istediği ihtimali değerlendiriliyor.

Ayvacık İlçesi'ndeki Ayvacık Çamlığı mevkiinde saat 17.30 sıralarında biri 4, diğeri 7 yaşında iki çocuğun cesetleri bulundu. Biri kız diğeri erkek olan çocukların cesedinin bulunduğu çalılığın önünden geçen Çanakkale-İzmir karayolunda ise Ezine'de oturduğu öğrenilen öğretmen K.Ö., hareket halindeki bir kamyonun önüne kendisini atarak intihara kalkıştı. Ağır yaralanan K.Ö., Ayvacık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, K.Ö.'nün cinnet getirip çocuklarını öldürdüğü, sonra da kendi yaşamına son vermeye çalıştığı ihtimali değerlendiriliyor. Jandarma ve polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

ÇOCUKLARIN İSİMLERİ BELİRLENDİ

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'ndeki ağaçlık alanda cesedi bulunan çocukların Kübra Ö. (4) ve ağabeyi Kenan Ö. (7) olduğu öğrenildi. Başlarına taşla vurularak öldürüldüğü tespit edilen 2 çocuğun cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Ayvacık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Çocukların annesinin ev hanımı Sevilay Ö. şoka girerken, yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Ezine Anadolu Lisesi'nde Edebiyat Öğretmeni olduğu belirlenen baba K.Ö., Ayvacık Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Çanakkale 18 Mart Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yakınları K.Ö.'nün, bir süre önce 130 bin lira kredi çekerek dubleks bir ev aldığını bunun dışında da bir internet kafe açtığı için borçlandığını iddia ettiler. Yakınları, K.Ö.'nün girdiği bunalım sonucu çocuklarını öldürmüş olabileceğini söylediler.

SÖZLÜ İFADESİNDE ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'ndeki iki çocuğunu öldürdükten sonra bir kamyonun altına atlayarak ölmek isteyen K.Ö.'nün hastanedeki sözlü ifadesinde çocuklarını ağaçlık alanda öldürdüğünü ve cesetlerin bulunduğu yeri söylediği belirtildi. Jandarma yetkilileri, K.Ö.'nün ifadesinin ardından ölen çocukların cenazelerin bulunduğu yeri tespit ettiği öğrenildi. Ayvacık Devlet Hastanesi morguna kaldırılan çocukların cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. (DHA)

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler