HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İki kardeşin feci ölümü

Gaziantep’te iki kardeş iş yerlerine demirden yapılma tezgahı iple yukarı çekerken demirin elektrik tellerine temas etmesi sonucu akıma kapılarak hayatını kaybetti.

İki kardeşin feci ölümü
Olay Ünaldı Mahallesi 1 nolu Sanayi Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre burada Harun (22) ve kardeşi Kadir K. (17) akşam saatlerinde aldıkları demir tezgaha ip bağlayarak ikinci kattan yukarı çekmeye başladı. Tezgahı yukarı çıkardıkları sırada demir elektrik tellerine temas edince her iki kardeş akıma kapıldı. Uzun süre fark edilmeyen kardeşlere ailesi telefonla ulaşmaya çalıştı.
Ancak telefona yanıt alamayan yakınları gece saatlerinde iş yerine geldi. Burada kapının da açılmaması üzerine olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kapıyı kırarak içeri girdi. Terasa çıkan itfaiye ekipleri her iki kardeşin cansız bedenleri ile karşılaştı. Bunun üzenine olay yerine gelen polis inceleme başlattı. Daha sonra her iki kardeşin cenazeleri otopsi için Gaziantep Adli Tıp Morguna kaldırıldı. (İHA)

En Çok Aranan Haberler