HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İki kazada can pazarı: 1 ölü 33 yaralı

Batman ve Balıkesir'de meydana gelen kazalarda 1 kişi öldü, 33 kişi de yaralandı.

Batman'da tekstis işçilerini taşıyan servis minibüsü lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkıp devrildi, 1 kişi öldü, 15 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 19.30 sıralarında kent merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Kösetarla Köyü yolu kavşağında meydana geldi. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir tekstil fabrikasında çalışan işçileri taşıyan henüz sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 34 EF 9615 plakalı minibüs, lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkıp şarampole devrildi. Kazada, işçilerden 34 yaşındaki Muhlise Kaya öldü, 15 kişi de yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Bölge Devlet Hastanesi ile özel hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Olayı hafif sıyrıklarla atlatan bir tekstil işçisi, “Ne olduğunu bilmiyorduk. Arka koltuklarda oturuyorduk. Bir anda araç devrildi. Gözümüzü hastanede açtık. Olayın şokundayız" dedi.

İşçileri taşıyan minibüs kaza yaptı: 18 yaralı

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde kamyonetin zeytin işçilerini taşıyan minibüse çarptığı kazada, 2'si ağır, 18 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 16.00 sıralarında İzmir-Çanakkale Karayolu Sokol Kavşağı'nda meydana geldi. O.Y. yönetimindeki 34 HT 5396 plakalı kamyonet, kırmızı ışıkta bekleyen 10 DA 556 plakalı zeytin işçilerini taşıyan minibüse arkadan çarptı. Kazada, minibüste bulunan ve Ortamandıra Köyü'nden Ayvalık'a zeytin toplamaya gelen 17 işçi ile kamyonet sürücüsü yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedaviye alındı.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler