HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İki kişinin öldüğü an kamerada

Kağıthane'deki çatışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Kağıthane Talatpaşa Caddesi üzerinde 2 kişinin öldüğü 5 kişinin de yaralandığı silahlı saldırı olayına ilişkin yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

İlk kamera görüntüsünde bir grup ara sokakta beklerken bazıları yüzlerini gizlemek için kar maskesi takıyor. Grubun yanına gelen bir motosikletten ise gruptakilere birşeyler dağıtıyor. Bazılarının kar maskesi taktığı grup, ardından ellerinde pompalı tüfekler, tabancalar ve sopalarla ara sokakta ilerliyor. Başka bir kamera görüntüsünde ise gruptakilerin havaya ateş ederek ara sokakta koştuğu görülüyor. Bu sırada sokakta bulunan vatandaşların korkusu ise kameraya yansıyor. Ardından maskeli, pompalı tüfekli ve tabancalı kişilerin bulunduğu gruptakiler geldikleri sokaktan geri dönüyor.

ÇATIŞMA, LİSE ÖNÜNDEKİ DAYAK İLE BAŞLAMIŞ

İstanbul'da 2 kişinin öldüğü 5 kişinin yaralandığı çatışmayla ilgili gözaltına alınan 10 kişi çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi. 2 şüphelinin ise hastanede tedavisi sürüyor. Polis soruşturmasında çatışmanın, uyuşturucu satıcısı olduğu iddia edilen G.S. adlı kişinin bir lise önünde öğrencileri dövmesi, öğrencilerin de dernekten yardım istemesi üzerine başladığı öğrenildi. Polis olaya neden olan G.S'yi yakalamak için operasyonları sürdürüyor.
Kağıthane'de Gültepe Mahallesi, Talatpaşa Caddesi üzerinde 13 Nisan tarihinde meydana gelen olayda, ellerinde silah bulunun bir grup, Akçil Sokak'taki bir derneğe ateş açmış. Yardımlaşma derneğinde bulunanların karşılık vermesiyle çatışma çıkmıştı. Sokaktaki grupta yer alan Osman Kök (34) ve Murat Yavi (26) hayatını kaybederken, Sercan Oruç(20), Burak Ataç(23), Umut Fırat (26), İbrahim Koçyiğit (29), Yunus Emre Aksakallı (40) yaralanmıştı. Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis çatışmaya karışanları gözaltına almıştı.

OLAYLAR LİSE ÖNÜNDEKİ DAYAKLA BAŞLAMIŞ

Şüphelilerin ifadesine göre ise olay şöyle gelişti:

"Halen firarda olan ve uyuşturucu sattığı iddia edilen G.S., bir lise önünde tartıştığı öğrencilerden bazılarını darp etti. Dövülen öğrencilerin yardım derneğinde bulunan tanıdıklarından yardım istemesi üzerine olay büyüdü. G.S.'nin arkadaşları ve yardım derneğindeki bazı kişilerin araya girmeye çalışmasına rağmen akşam saatlerine kadar artan gerginlik, saat 21.00 sıralarında silahlı çatışmaya dönüştü.

ŞÜPHELİLER ÇELİK YELEK GİYDİRİLEREK ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Poliste ifadeleri alınan şüphelilerin bu doğrultuda ifade verdikleri, olayda silah kullanmadıklarını söyledikleri öğrenildi. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından çelik yelek giydirilen ve bazılarının daha önceden hırsızlık, uyuşturucu kullanmak, kumar oynatmak gibi suçlardan kaydı olduğu öğrenilen şüpheliler, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Olayda yaralanan iki şüphelinin ise hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler