HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İki sevgilisiyle bir olup ablasını gasp etti

Adana'da plan yaparak, ablasının 26 bin lira değerindeki para ve altınlarını gasp ettirdiği ileri sürülen kadın ile sevgililerinden biri gözaltına alındı.

İki sevgilisiyle bir olup ablasını gasp etti

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesi, Aydınlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Dilek T. özel güvenlik görevlisi Arif S. ile bir süre önce sevgili oldu.

Dilek T., sevgilisi Arif S. kendisine fuhuş yaptırmak isteyince ayrılmak istedi. Ancak özel güvenlik görevlisi, tehdit ederek genç kadına iki kez fuhuş yaptırdı. Genç kadın tehdide rağmen fuhuş yapmak istemedi. Bu arada, Dilek T.,Zeki A. ile tanışarak sevgili oldu. Ancak Arif S. de sürekli Dilek T.'den para istemeye devam etti. Dilek T.'nin yeni sevgili olduğu Zeki A.'nın da uyuşturucu bağımlısı olduğu ortaya çıktı. Genç kadın, Arif S. para istemeye devam edince yeni sevgilisinin yanına gelerek eski sevgilisinin 2 bin lira para istediğini, kendisini tehdit ettiğini anlattı. Ayrıca ablasının evinde 20 bin lira parası ve 6 bin lira değerinde altını olduğunu söyledi.

Uyuşturucu bağımlısı Zeki A. bunun üzerine Dilek T. ile bir plan yaptı. Plana göre Dilek T.'nin ablası Ebru Özükanar'nın evine hırsız girecek daha sonra da ablasıyla gezmeye çıkarken eve yeniden hırsız girme ihtimaline karşılık para ve altınları çantasına koydurup yolda giderken gasp ettirecekti. İki sevgili planı devreye soktu. Eve önce bir kişi gönderilip evi dağıtıp ufak tefek malzemeler çaldırıldı. Bir gün sonra da Dilek T. planın ikinci evresine geçerek ablasına "Hırsızlar bölgede geziyormuş. Bizim de evimizin kapısını iki gün önce zorlamışlardı. Para ile altınları yanına al, ne olur ne olmaz” dedi. Bunun üzerine Ebru Özükanar, 20 bin lira ile birlikte 6 bin lira değerindeki altınları çantasına koyup yanına 1,5 yaşındaki oğlu Batuhan'ı da alıp kız kardeşiyle birlikte dışarı çıktı. Bu sırada Dilek T., sevgilisine mesaj atıp evden çıktıklarını ve bulunduğu güzergahı söyledi. Harekete geçen Zeki A., iki kardeşin yanına yaklaşıp elindeki silahı bebek arabasında bulunan küçük çocuğun başına dayayıp 'Paraları ver' diyerek tehdit etti. Sevgilisinden gelen mesajlarda para ve altınların bebek arabasının içindeki çantada olduğunu bilen Zeki A., çantayı aldı ve kendisini bekleyen arkadaşı Onur Ç.'nin motosikletine binerek olay yerinden kaçtı. Gasba uğrayan ve bayılan Ebru Özükanar, olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırılırken, Dilek T. ise gözyaşı döktü. Gasp ekipleri Dilek T.'yi, çelişkili ifadeler vermesi üzerine gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusunda ablasını sevgilisine gasp ettirdiğini itiraf eden Dilek T., "Sevgilim sürekli para istiyordu. Biz de birlikte plan kurduk. Hatta sevgilim bir gün önce eve gelip kapıyı zorlayıp içeri girerek hırsızlık süsü verdik. Ablama altın ile paraları yanına almasını söyledim. Daha sonra sevgilime mesaj attım. Çok pişmanım. Beni bu duruma sevgililerim zorladı” dediği öğrenildi.

Dilek T. ile eski sevgilisi özel güvenlik görevlisi Arif S. "Nitelikli yağma” suçundan adliyeye sevk edilirken, para ve altınları alıp kayıplara karışan Zeki A. aranıyor.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler