HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İkisi de evli kayıp sevgililer, kamyon kasasında ölü bulundu

Eskişehir'de 3 gün önce ortadan kaybolan evli ve 2 çocuk babası Bilal Gökoğuz ile evli ve 46 yaşındaki Şengül Ercan, park halindeki bir kamyonunun kapalı kasası içerisinde ölü bulundu

Yakınlarının kayıp ilanı verdiği Gökoğuz ile Ercan'ın kamyon kasasında ısınmak için teneke içerisinde yaktıkları kömürden zehirlendikleri belirtildi.

Olay, Şeker Mahallesi Ihlamurağacı Sokak'ta meydana geldi. Özel bir şirkette kamyon şoförü Bilal Gökoğuz, 3 gün önce mesaisi bitmesine karşın aracı teslim etmeyince şirket yetkilileri tarafından polise kamyonun çalıntı ihbarı yapıldı.

Öğe saatlerinde devriye gezen polisler Şeker Fabrikası yanındaki sokakta park halinde duran çalıntı ihbarı yapılan 26 TK 414 plakalı kamyonu buldu.

Ekipler kapalı olan kamyon kasasını açtıklarında içerisinde şoför Bilal Gökoğuz ile birlikte yaşadığı öne sürülen bir fabrikada çaycı Şengül Ercan'ı hareketsiz halde yatarken gördü. Çağırılan 112 ambulansında görevli sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Bilal Gökoğuz ile Şengül Ercan'ın öldükleri belirlendi. Kamyonunun kapalı kasası içerisinde ısınmak için tenekede yaktıkları kömürden sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri bildirilen Bilal Gökoğuz ile Şengül Ercan'ın cesetleri otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Gökoğuz ve Ercan'ın yakınlarının 3 gün önce polise kayıp başvurusunda bulundukları ifade edilirken soruşturmaya devam ediliyor.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler