HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnanılmaz kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Hareket halindeki otomobilden atladıktan sonra aracın altında can veren Hacer Sezgin'in öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

İnanılmaz kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Gaziemir ilçesinde, hareket halindeki otomobilden atladıktan sonra sürücünün müdahale için inmesi üzerine geri gelen aracın altında kalarak can veren 26 yaşındaki Hacer Sezgin'in öldüğü kazanın bir marketin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.
Hızlı giden otomobilden Hacer Sezgin'in atladığı, aracını durdurup arkadaşının yanına koşan Kürşat Özkaya'nın el frenini çekmediği otomobilin geriye doğru hareket edip genç kadını ve Özkaya'yı altına aldığı görüldü.
Kendi çabaları ile otomobilin altından çıkmayı başaran Özkaya'nın yardıma gelen polislerle genç kadını kurtarmak istediği, ancak bunda başarılı olamadığı tespit edildi.
Olay yerine gelen çekicinin yardımıyla Hacer Sezgin yarım saatlık bir çalışmayla aracın altından çıkarıldı.
İnanılmaz kaza, 7 Kasım 2012 günü saat 03.30 sıralarında, İZBAN tren istasyonu Sarnıç durağı karşısında meydana geldi. Hacer Sezgin ve kafeterya işleten arkadaşı Kürşat Özkaya (32), 06 DF 1150 plakalı otomobille gezmeye çıktı. Bornova'ya bir bara giden iki arkadaş, kıskançlık yüzünden tartıştı. İddiaya göre; Gaziemir'deki evlerine dönen Özkaya ve Sezgin yolda tartışmaya devam etti. Tartışma sonrası otomobili kullanan Özkaya'ya sinirlenen Sezgin, bir anda aracın kapısını açıp kendisini attı. Bu sırada hareket halindeki otomobilin kapısı kapandı. Bir tutam saçı kapıya sıkışıp kopan genç kadın asfalt zeminde yerde kaldı.
1.48 promil alkollü çıkan Özkaya da, kazanın ardından gözaltına alındı.
**ARACIN ALTINDA SÜRÜKLENDİ**
Kürşat Özkaya arkadaşının yanına koşarken, bu sırada geriye doğru hareket eden otomobil Hacer Sezgin ile Kürşat Özkaya'yı altına aldı. İki arkadaş yaklaşık 5 metre aracın altında sürüklendi. Önce arka tekerleğin üzerinden geçtiği Hacer Sezgin, ön tekerleğin sırtının üzerinde durması sonucu nefessiz kaldı. Sürünerek aracın altından çıkan Kürşat Özkaya otomobilin direksiyonuna geçerek hareket ettirmeye çalışırken stop ettirdi. Sırtının üzerindeki tekerlek altında çırpınan Hacer Sezgin bir süre sona hareketsiz kaldı. Bölgede devriye gezen polis ekipleri kazayı görüp durdu. Otomobilin altındaki kadını gören ekipler, olay yerine sağlık görevlilerini çağırdı. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerinin yaptığı kontrolde, başkasıyla evli olan Hacer Sezgin'in kaza yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Sürücü Kürşat Özkaya da polis tarafından gözaltına alındı. (İHA)

[**

**](https://twitter.com/HaberMynet)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler