HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnegöl'de zincirleme kaza: 1 ölü, 7 yaralı

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde 70 yaşındaki Ali Kuş, yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

İnegöl'de zincirleme kaza: 1 ölü, 7 yaralı

Karşı yönden gelen ve kazayı görünce yavaşlayan araca, arkadan gelen iki araç daha çarptı ve zincirleme kazada 7 kişi de yaralandı.

Kaza, bugün saat 15.00 sıralarında Bursa-Ankara Karayolu Huzur Mahallesi’nde meydana geldi. İnegöl’den Bursa’ya giden Hamza Demircan yönetimindeki 16 FB 634 plakalı otomobil, üstgeçit yerine karayolundan karşısına geçmek isteyen Ali Kuş’a çarptı. Çarpmanın ardından otomobil, refüjde bulunan aydınlatma direğine çarparak durdu. Çarpmanın etkisiyle direk devrildi.

Kazanın ardından Bursa’dan İnegöl’e seyir halinde olan sürücü Mehmet Yaşar Ünlü yönetimindeki 16 R 9446 plakalı otomobil kazayı görünce yavaşladı. Ancak otomobile arkasından gelen Hüsnü Yentek'in kullandığı 16 F 7158 plakalı araç çarptı. O araca iseSelim Dinç'in yönetimindeki 16 KB 283 plakalı otomobil vurdu.

Kazaların ardından haber verilmesi üzerine olay yerine112 Acil Servis ambulansları sevk edildi. Otomobilin çarptığı yaya Ali Kuş, kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirirken; Hamza Demircan, Selim Dinç ve yanındaki eşi Kezban Dinç,Mustafa Yaşar Ünlü, eşi Sevda Ünlü, çocukları Selahattin ve Bahar Ünlü yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle Bursa-Ankara karayolunun gidiş ve dönüş istikametlerinde trafik durdu. Bölge Trafik ekiplerince yapılan müdahale sonucunda, çekici yardımı ile kazaya karışanaraçların kaldırılmasıyla yol trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler