HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnsansız hava aracıyla evlenme teklifi

İzmir’de 24 yaşındaki Okan Okay, 5 yıldır birlikte olduğu Uludağ Üniversitesi Ekonometre Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Merve Kayabaşı’na sürpriz evlenme teklif etti.

İnsansız hava aracıyla evlenme teklifi
Havadan video ve fotoğraf çekimi yapan özel bir reklam şirketi ile anlaşan Okan Okay, Türkiye’de bir ilke imza atarak insansız hava aracı ile sevgilisi Merve Kayabaşı’na ilginç bir evleme teklifi yaptı ve beklediği “evet” cevabını aldı
Celal Bayar Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezunu olan ve 5 yıldır sevgili olduuğu Merve Kayabaşı ile evlilik hayalleri kuran Okan Okay, hazırladığı ilginç evlenme teklifi ile görenleri şaşırttı. Havadan video ve fotoğraf çekimi yapan özel bir reklam şirketi(Ege Aircam) ile anlaşan Okan Okay sevgilisi Merve Kayabaşı’na bir sürpriz yapacağını söyleyerek Konak meydanında şirket yetkilileriyle buluştu.Merve Kayabaşı herşeyden habersiz olarak erkek arkadaşı ile Tarihi Saat Kulesi’ne geldiğinde ise olanlar oldu. İki genç ellerindeki “Meleğim Seni Seviyorum. Benimle Evlenir misin?” yazılı pankartla Okay ile Kayabaşı çiftinin karşısına geçerken, uydu bağlantılı GPS sistemi ile uzaktan kumanda edilen 8 pervaneli “Octocopter” adı verilen insansız hava aracı 150 metre yükseklikten bir adet gül ve tek taş yüzük kutusu ile birlikte aşağı doğru indi.
Çılgın evlenme teklifi karşısında sevinçten ne yapacağını şaşıran genç kız, erkek arkadaşının uzattığı evlenme yüzüğünü kabul ederek “evet” dedi. Çiftin 2 Şubat tarihinde nişanlanacakları öğrenilirken, 8 pervaneli Octocopter adını verdikleri insansız hava aracını genellikle dizi ve film çekimlerinde kullandıklarını belirten firma sahibi Barış Kara, “terör olaylarında polis takiplerinde, dizi ve film çekimlerinde kullandığımız insansız hava aracımızı müşterimizin talebi doğrultusunda ilk kez böyle güzel bir şey için kullanmaya karar verdik. 150 metre yükselebilen hava aracımız çiftlerin üzerine Arge Sorumlumuz ve pilotumuz Okan Oğuz vasıtası ile indirildi. Bu sırada İnşaat Mühendisi olan ve firmamızda kamera ve montajdan sorumlu olan Uygar Kuzuoğlu tarafından da evlilik teklifi hava aracından saniye saniye kaydedildi” diye konuştu. (İHA)

En Çok Aranan Haberler