HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İntihar eden emniyet müdür yardımcısı toprağa verildi

Isparta'da beylik tabancası ile intihar eden Emniyet Müdür Yardımcısı 43 yaşındaki Abdi Altınok, Adana'da toprağa verildi.

İntihar eden emniyet müdür yardımcısı toprağa verildi

ADANA, (DHA)- Eşini son yolculuğuna el sallayarak uğurlayan Ayşemin Altınok, "Bir kurşun bizi yıkamaz" diye gözyaşı döktü.

Evli ve 3 çocuk babası Abdi Altınok'un Türk Bayrağı'na sarılı cenazesi Adana Devlet Hastanesi Morgu'ndan alınarak Hurmalı Mahallesi'ndeki babasının evine getirildi. Bir süre burada bekletilen cenaze, konvoy eşliğinde Kabasakal Mezarlığı'na götürüldü. Oğlunun merdivenden düşmesi sonucuöldüğü söylenen emekli polis memuru babası 84 yaşındaki Remzi Altınok, yakınlarının kolları arasında mezarlığa geldi. Cenaze aracından alınan Abdi Altınok'un cenazesi, yıkanırken eşi Ayşemin ve yakınları fenalık geçirdi. Genç kadın gözyaşlarına boğuldu. Cenaze, son yolculuğuna hazırlanırken Abdi Altınok'un adıaçıklanmayan 2 yaşındaki oğlu, olan- bitendenhabersiz, babasının fotoğrafını eline alıp oynadı. Türk Bayrağı açan bir grup da İstiklal Marşı okudu.

Altınok'un diğer çocuğu Melih de babasının tabutunun yanından uzun süre ayrılmadı. Adana Müftüsü Arif Gökçe'nin kıldırdığı cenaze namazına Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan ile yakınları katıldı. Erkeklerden ayrı bir noktada saf tutan bir grup kadın da cenaze namazı kıldı.

MÜFTÜ DUA EDERKEN OĞLUNUN İNTİHAR ETTİĞİNİ ÖĞRENDİ

Namaz ardından konuşan Müftü Gökçe, edindiği bilgiye göre, Emniyet Müdür Yardımcısı 43 yaşındaki Abdi Altınok'un ibadetlerini aksatmayan, inancı olan bir insan olduğunu söyledi. Müftü Gökçe, "Allah'ın men ettiği şeyi yapmadığına, inşallah biz de canına kıymadığına ve onun kaza sonucu vefat ettiğine şahitlik etmek istiyoruz" diye konuşma yaptı. Oğlunun merdivenden düştüğünü zannedenbaba Remzi Altınok, Müftü Arif Gökçe'nin sözleri üzerine şaşırdı.Oğlunun intihar ettiğine inanmak istemeyen acılı baba, sözler üzerine sendeledi. Bunun üzerine Remzi Altınok, getirilen bir sandalyeye oturtuldu. Duaların ardandan omuzlara alınan Abdi Altınok'u cenazesini eşi Ayşemin Altınok el sallayarak son yolculuğuna uğurlarken, "Bir kurşun bizi yıkamaz" dedi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler