HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İntihar eden polis, 'Eşim cenazeme gelmesin' diye not bıraktı

Adana'da emekli polis memuru 60 yaşındaki İsmet Öncü, "Eşim cenazeme gelmesin, naaşıma dokunup bir tas su dökmesin" yazılı not bırakıp beylik tabancası ile canına kıydı.

İntihar eden polis, 'Eşim cenazeme gelmesin' diye not bıraktı

İddiaya göre, emekli olduktan sonra Adana'ya yerleşen İsmet Öncü, 5 yıl önce kalp ameliyatı geçirdi. Ameliyattan sonra sağlık sorunları devam eden İsmet Öncü, evde kimsenin olmadığı sırada beylik tabancasıyla göğsüne ateş ederek canına kıydı. Öncü'nün cenazesini eve gelen eşi Sevim Öncü buldu. Sevim Öncü, durumu doktor olan oğlu Doğan Öncü'ye, ardından da polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemede, emekli polis memuru İsmet Öncü'nün bıraktığı, "Eşimin hakaretleri ve küfürleri bütün acılarımı bastırıyor. Eşime çok yük oluyormuşum. Artık gidiyorum hanımefendi rahat etsin. Bu acılara dayanamıyorum. Eşim cenazeme gelmesin, naaşıma dokunup bir tas su bile dökmesin. Kimseden şikayetçi değilim" not bulundu.

Otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan İsmet Öncü'nün cenazesi, yapılan incelemenin ardından oğlu Doğan Öncü'ye teslim edildi. İsmet Öncü'nün cenazesi, Adana'nın Ceyhan İlçesi'ne götürüldü.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler