HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İntihar girişimi anı güvenlik kamerasında

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde silahla kendini vurarak intihar etmek isteyen şahıs, hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, arkadaşının kullandığı 54 RD 088 plakalı otomobille Çark Caddesi Telli Sokak'a gelen Arslan Altıntaş (33), burada bir kafeteryaya girdi. Bir süre arkadaşlarıyla sohbet eden Altıntaş, yanındaki arkadaşıyla beraber geldikleri otomobilin bulunduğu otoparka doğru yöneldi.

Altıntaş, araca giderken bir anda silahını çekerek intihar etmek istedi. Silah çektiğini gören arkadaşının engelleme çabalarına rağmen kendisini başından vuran Altıntaş ağır yaralandı. Altıntaş'a ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından yapıldı. Duran kalbi sağlık ekiplerinin yoğun çabası ile tekrar çalıştırılan yaralı, ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, yaralı şahsın yanında 7.65 çapında Kırıkkale marka bir silah buldu. Altıntaş'ın sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Yaşananlar güvenlik kameralarına da yansırken, 2 çocuk babası Arslan Altıntaş'ın uyuşturucu madde kullanmak ve tehdit suçlarından polis tarafından gözaltına alındığı ve 2011 yılında da intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. (İHA)

[İntihar girişimi anı güvenlik kamerasında](https://www.mynet.com/videolu-haberler "İntihar girişimi anı güvenlik kamerasında") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler