HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İntihar girişimi için üst geçite çıkınca, otoyol trafiğe kapatıldı

Adana'da aile içi sorunlar nedeniyle bunalıma girdiği iddia edilen 32 yaşındaki Saim Başarı, otoyol üzerindeki yaya üst geçidine çıkıp, atlamak istedi.

İntihar girişimi için üst geçite çıkınca, otoyol trafiğe kapatıldı

Otoyolu trafiğe kapatan ekipler, yaklaşık bir saatte ikna ettiği Başarı'yı köprüden itfaiyeci sepetiyle indirdi.

Merkez Sarıçam İlçesi'nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde oturan 2 çocuk babası Saim Başarı, iddiaya göre eşi ile arasındaki problemler nedeniyle 2 ay önce işinden ayrıldı. İşsiz kalan genç, akşam saatlerinde eşi ile tartıştı. Bunalıma giren Başarı, evlerinin yakınından geçen Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun üzerindeki yaya üst geçidine çıktı. Otoyoldan geçen araç sürücüleri köprü üzerindeki Başarı'yı fark edip, durumu polise bildirdi.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edilirken, Başarı'nın atlama ihtimali üzerine otoyol trafiğe kapatıldı. Yüzlerce vatandaş olayı izlemek için otoyol köprüsüne çıktı. Adana Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis olay yerine gelerek Saim Başarı ile görüşme yaptı. Yaklaşık bir saat süren çaba sonrasında köprüden inmeyi kabul eden Başarı, itfaiye aracının sepetiyle indirildi. Ambulansa alınan Saim Başarı, sağlık kontrolü için hastaneye kaldırıldı.

Oğlunun intihar etmek için köprüye çıktığını öğrenip olay yerine gelen baba Şamil Başarı, "Oğlumun iki çocuğu var. Karısı ve akrabaları yüzünden çıldırdı. Bunun sonunda böyle olacağı belliydi. Sanki evlendirmedik de, köle verdik. Allah oğlumun yardımcısı olsun" diye konuştu.

Psikolojik sorunlar yaşayan Saim Başarı tedavi amacıyla ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edildi. Ekiplerin ayrılmasından sonra otoyol yeniden trafiğe açıldı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler