HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İntihar girişimi kapalı gişe oynadı

Kayseri'de 11 katlı bir inşaatın 8. Katına çıkan şahıs intihar girişiminde bulunurken vatandaşlar, otomobillerini park ederek intihar girişimini çekirdek çitleyerek izledi.

Edinilen bilgiye göre Mimsin Şirintepe Mahallesi Malazgirt Bulvarı üzerinde bulunan 11 katlı bir inşaatın 8. katında birinin olduğunu gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. İnşaat alanına gelen polis, M. A. K.'yi (28) indirmeye ikna edemeyince olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri istendi. Sağlık ekipleri her ihtimale karşı hazır bulunurken, itfaiye ekipleri şahsın atlayabileceği bölgeye branda açtı. Polisin ikna çabalarına yanıt vermeyen M. A. K., yaklaşık 1 saat sonra dalgınlığından faydalanan polis ekipleri tarafından yakalanarak güvenli bölgeye alındı. M. A. K., sağlık kontrolü için, hazır bulunan ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

VATANDAŞLAR ÇEKİRDEK EŞLİĞİNDE İZLEDİ

Bu sırada yoldan geçen vatandaşlar, otomobillerini park ederek intihar girişimini izledi. Bazı vatandaşların da polisin şahsı ikna çalışmalarını çekirdek çitleyerek izlemesi dikkat çekti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler