HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İntihar girişimi mi, şov mu?

Konya’da bir binanın dokuzuncu katındaki balkona çıkarak intihar girişiminde bulunan kızın yangın merdivenine tırmandığı sırada kısa bir süreliğine dans etmesi dikkat çekti

İntihar girişimi mi, şov mu?

Olay, saat 12.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi Mesaj Caddesi üzerindeki bir binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 10 katlı bir binanın yangın merdiveninden dokuzuncu kattaki dairenin balkonuna kadar çıkan F.D. (17), intihar girişiminde bulundu.

Genç kızın balkon demirlerine oturduğunu gören vatandaşlar ambulansa, polise ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelerek güvenlik önlemi alan polis, yan daireye çıkarak genç kızı ikna etmeye çalıştı.

Polisin ikna çabaları sırasında genç kız yangın merdivenine çıkarak dans etmeye başladı. Polisin seslenmesi üzerine demirlerden tutarak balkona inmek isteyen genç kız, balkonun içerisine düştü. Daha sonra evde oturan vatandaşlar, genç kızı dikkatinin dağıldığı bir anda yakalayarak polise teslim etti.

Polis ekipleri tarafından alınan genç kız, polis otosuna alınarak ifadesi için polis merkezine götürdü. Genç kızın karakoldaki ifadesinin ardından Numune Hastanesi’ne götürüldüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler