HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İntihara kalkıştığı ip kopunca kurtuldu

Karabük'te 28 yaşındaki Ersin Ural, intihar etmek için evinin girişindeki balkonuna astığı ipin kopması sonucu yere düşerek hafif yaralandı.

İntihara kalkıştığı ip kopunca kurtuldu

Olay, Kayabaşı Mahallesi Kavaklıdere Sokak'ta meydana geldi. İşsiz 2 çocuk babası Ersin Ural, sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı eşini darp etti. Eşinin şikayeti üzerine gözaltına alınan Ural, çıkarıldığı adliyede nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ural, akşam saatlerinde evinin girişindeki balkonun tuğlalarından geçirdiği çamaşır ipiyle kendini asmak istedi. Boynuna ipi geçirdikten sonra kendini boşluğa bırakan Ural, ipin kopması sonucu yere düşerek hafif yaralandı. Gürültü üzerine dışarı çıkan ailesi tarafından baygın halde bulunan Ural, çağrılan ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ural'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Bu arada Ural'ın 1 ay önce de eşine tekme attığı gerekçesiyle 15 gün evden uzaklaştırma cezası alması nedeniyle köprüye çıkarak intihara kalkıştığı ve polisin ikna ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler