HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İntihara teşebbüs eden kardeşine böyle seslendi: Atla lan artık, rezil ettin bizi!

Kayseri'de eşinin kendisini aldattığını öne süren inşaat işçisi Sinan T., surlara çıkarak intihar etmek istedi. İntihara teşebbüs eden kişinin ağabeyi, "Atla lan artık, rezil ettin bizi" diye seslendi

İntihara teşebbüs eden kardeşine böyle seslendi: Atla lan artık, rezil ettin bizi!

Kayseri Yoğunburç’ta bulunan kale surlarına çıkan 33 yaşındaki Sinan T., eşinin kendisini aldattığını iddia ederek, “Eğer buraya gelmezse kendimi atarım. Ben onun için 85 kilometre yol yürüdüm. Buraya gelsin, onu herkes görsün” dedi. Eşinin Alev olan adını surlara da yazan Sinan T.'yi, kardeşleri ve yakınları da sık sık telefonla arayarak ikna etmeye çalıştı. Bu sırada çevredeki bir kişinin “atla” demesinin ardından bu kişiyle kardeşleri arasında kısa süreli arbede çıktı. Polis tarafları sakinleştirirken, intihar girişimini çevredekiler de meraklı gözlerle izledi. Sinan T., 6 yaşındaki çocuğunu da ikna etmek için getiren ve “Sinan bak kim geldi?” diyen yakınlarına sert tepki göstererek, “Onu neden getirdiniz, karımı getirin. Onu götürün” diye konuştu. Bunun üzerine küçük çocuk alandan uzaklaştırıldı ve bir kamyonete bindirildi.

YAKINLARI İKNA ETTİ
Eşinin kendisini aldattığını öne sürerek Kayseri Kalesi surlarına çıkan Sinan T’yi (33), polisin ve yakınlarının ikna çabaları sürerken, ağabeyi Kadir T. duruma sinirlenerek, “Atla lan artık, rezil ettin bizi. Atlayacaksan atla ama sen atlayamazsın. Dünya, aleme rezil ettin bizi” diyerek tepki gösterdi. Sinan T. bir süre sonra yakınları tarafından ikna edilerek kale surlarından indirildi.

Sinan T., polisler tarafından ifadesinin alınması için Melikgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler