HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İranlı sığınmacıların tecavüz davası

Eskişehir'de, daha önceden ameliyatla kadın olan İranlı sığınmacı 23 yaşındaki B.H., gittiği evde kendisiyle zorla ters ilişkiye girdiğini öne sürdüğü İranlı sığınmacı Ehsan M.'den şikayetçi oldu.

İranlı sığınmacıların tecavüz davası

Olay geçen Nisan ayında Ertuğrulgazi Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre B.H., kendisi gibi İranlı olan Ehsan M.'nİn daveti üzerine evine gitti. Evde içki içen Ehsan M., zorla B.H. ile ters ilişkiye girdi. Olayın ardından polis merkezine giden B.H., Ehsan M.'den şikayetçi oldu. Suçlamaları kabul etmeyen ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtilen Ehsan M. hakkında dava açıldı.

Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan ilk duruşmaya tutuksuz sanık Ehsan M. katılmadı. Duruşmaya katılan B.H. sanıktan şikayetçi olduğunu belirterek, "Ehsan M. bir arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Ehsan M. beni evine davet etti. Ben de gittim. Kendisi alkol alıyordu, ben alkol kullanmadım. Gece ilerleyen saatlerde elindeki içki şişesi ile üzerime geldi. Beni tehdit etti. Zorla benimle ters ilişkiye girdi" dedi.

Mahkeme heyeti, tutuksuz yargılanan sanık Ehsan M.'nİn ifadesinin alınması için duruşmayı erteledi.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler