HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İş makinesi yüklü TIR alt geçitte takıla kaldı

Bilecik'te meydana gelen trafik kazasında, iş makinesi yüklü bir TIR, kepçenin takılması sonucu geçmek istediği alt geçitte asılı kaldı.

İş makinesi yüklü TIR alt geçitte takıla kaldı

Bilecik'in Söğüt ilçesinde bakımda olan iş makinesini, kullandığını ön kasa plakası 54 EA 673 olan TIR'a yükleyen Hayrullah Köse, Bilecik Belediyesi'nin yaptırdığı çöp arıtma tesisine götürmek için yola çıktı. Bilecik-Söğüt yol kavşağında alt geçitten geçmek isteyen TIR, 4 metre 80 santimetre yüksekliğinde alt geçitten geçmek isterken iş makinesinin kepçesi alt geçitte takılı kaldı. Yapılan çalışmalar sonucu TIR, çekişi tarafından sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Yaşanan olayın ardından açıklama yapan TIR şoförü Hayrullah Köse, alt geçidin mesafesinin uygun olmadığı iddia etti. Köse, "Koskoca şehrin kavşağında 5 metre 50 santim olması gereken alt geçidi 4 metre 80 santim yapmışlar. Geliş sırasında bu alt geçidi kullandım, orada bir sıkıntı yoktu. Dönüş zamanında 10 santimlik bir fark herhalde vardı. Şirketin avukatları ile hakkımı arayacağım. Burada iş makinesi hortumu, liftleri ve hidrolik yağı boşaldı. Zararımız çok fazla” dedi.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler