HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşçileri taşıyan otomobil kaza yaptı: 2 ölü

Mersin'de çalıştıkları narenciye fabrikasından Mut'a dönen işçilerin içinde bulunduğu otomobil kaza yaptı. Kazada, biri 4 aylık hamile kadın 2 kişi hayatını kaybetti

İşçileri taşıyan otomobil kaza yaptı: 2 ölü

Edinilen bilgiye göre, kaza Erdemli ilçesi Ayaş Mahallesi Yemişkumu mevkiinde meydana geldi. Tuğrul Fakir yönetimindeki 33 TC 099 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Mustafa G. yönetimindeki 33 YF 003 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Tuğrul Fakir (49) ile yolculardan Fatma Kahir (24) yaşamını yitirirken, aynı otomobilde bulunan Raşit Kahir ile kamyonet sürücüsü Mustafa G. ve yanında bulunan Ayhan Aydın yaralandı.

Yaralıların tedavisi Erdemli Devlet Hastanesi'nde sürürken, Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın incelemesinin ardından cenazeler ise ailelerine teslim edildi.

Kazada ölenlerin Mersin'de bir narenciye fabrikasında çalıştığı, işçileri taşıyan minibüsün önünde otomobilleriyle seyrettikleri ve işçilerin sezon sonu dolayısıyla memleketleri Mut'a döndüğü belirtildi.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden 1 yıllık evli Fatma Kahir'in 4 aylık hamile olduğu, kazadan önce doktora gittiği öğrenildi. Eşinin öldüğünden habersiz olan ağır yaralı Raşit Kahir'in tedavisi devam ediyor.

Kaza ile ilgili tahkikat ise sürüyor.

En Çok Aranan Haberler