HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşçilerin üzerine ağaç devrildi: 6 ölü

Düzce'nin Yığılca ilçesinde şiddetli rüzgar nedeniyle orman işçilerini taşıyan traktörün üzerine ağaç devrilmesi sonucu 6 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

İşçilerin üzerine ağaç devrildi: 6 ölü

Alınan bilgiye göre, Sarıkaya mevkisindeki ormanda çalı ve diken temizliği yapan yaklaşık 30 işçi, sağanak ve şiddetli rüzgar başlayınca traktörün römorkuna binerek, ilçe merkezine doğru yola çıktı. Kırık köyü mevkisindeki Işığan Deresi yakınlarında, şiddetli rüzgar nedeniyle yol kenarındaki kayın ağacı, römorkun üzerine düştü.

İlk belirlemelere göre, devrilen römorkun altında kalan 6 işçi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı.

ÖLENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Yığılca ilçesinde şiddetli rüzgar nedeniyle orman işçilerini taşıyan traktörün üzerine ağaç devrilmesi sonucu hayatını kaybedenlerin isimleri belirlendi.

Sarıkaya mevkisindeki ormanda çalı ve diken temizliği yapan yaklaşık 30 işçi, sağanak ve şiddetli rüzgar başlayınca traktörün römorkuna binerek, ilçe merkezine doğru yola çıktı. Kırık köyü mevkisindeki Işığan Deresi yakınlarında, şiddetli rüzgar nedeniyle yol kenarındaki kayın ağacı, römorkun üzerine düştü.

İlk belirlemelere göre, devrilen römorkun altında kalan Birgül Çelik (34), Nazım Kara (43), Erkan Çakır (23), Hale Çelik (17), Sedat Yalçın (13), Adalet Altay (40) ve ağır yaralı olarak Düzce Üniversitesi Hastanesine kaldırılan ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi hayatını kaybetti.

Ağır yaralı olarak Düzce Üniversitesi Hastanesine kaldırılan ve burada yaşamını yitiren kişinin ise ismi henüz öğrenilemedi.

Kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların tedavileri devam ediyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler