HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

IŞİD hedefleri vuruldu: 8 IŞİD'li öldürüldü

Suriye’nin kuzeyinden Türkiye’ye atış hazırlığında olan terör örgütü IŞİD’e ait hedefler TSK tarafından karadan, Koalisyon uçaklarınca ise havadan vuruldu.

Suriye'nin kuzeyinde yer alan Baragitah, Tel Ahmar ve Şabaniye bölgelerinde Türkiye'ye yönelik atış yapma hazırlığında olduğu tespit edilen IŞİD'e ait silah mevziileri, katyuşa ve havan silahlarının olduğu 10 hedefe Suriye sınırında konuşlu bulunan Fırtına obüsleri ile yapılan atışlar yapıldı.

Koalisyon uçakları tarafından da DABIK bölgesine gerçekleştirilen bir hava harekatı sonucunda belirlenen hedefler imha edildi.

Yapılan atışlarda ilk belirlemelere göre 8 IŞİD'li terörist etkisiz hale getirilirken karargah olarak kullandıkları bir bina imha edildi.

PKK'LI GRUBA HAVA HAREKATI

MİRGESAV ve Dağlıca kırsalında alınan istihbaratın değerlendirilmesi sonucu dün saat 10:00 - 11:11 saatleri arasında Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendi.

Bölgede tespit edilen PKK'lı terörist grubu ve sığınaklarının bulunduğu 7 hedef ateş altına alınarak etkisiz hale getirildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler